CityShoppari  –  löydä laadukkaista eduista kiinnostuneet kuluttajat

Maailma on muuttunut tuntuvasti viimeisen 25 vuoden aikana, mutta yksi asia on ja pysyy: suomalaisten rakkaus etuihin. Laadukkaita etuja kaupunkilaisille ympäri Suomen tarjoava  CityShoppari-sovellus kerää yhteen lähes 1000 rahanarvoista etua, joita käytetään yhteensä jopa puoli miljoonaa kertaa vuodessa.  CityShoppari-uutiskirje tavoittaa 80 000 eduista kiinnostunutta kuluttajaa.

Lue lisää

Discover  Helsinki – tavoita ostovoimaiset turistit

Turisteja ja kotimaan matkailijoita matkan aikana ja jo suunnitteluvaiheessa  palveleva  Discover  Helsinki  on monimediainen julkaisu, joka löytyy kirjan, verkkosivujen  ja  sovelluksen  muodossa. Englanninkieliset sisällöt kertovat kattavasti Helsingistä ja sen tapahtumista, palveluista ja ajankohtaisista asioista inspiroiden ja tarjoten samalla rahanarvoisia, kysyttyjä etuja.

Lue lisää

Amazon tulee – verkkokauppiaan valtava mahdollisuus

Tavoita Amazon verkkokaupan avulla valtavat asiakasvirrat. Maailman suurin verkkokauppajätti otti nyt koronapandemian myötä huiman kasvuloikan ja Amazonin vaikutus kasvaa Suomessakin koko ajan. Ruotsiin avataan omat sivut syksyllä. Suomalaisille verkkokaupoille tämä on myös iso mahdollisuus. Kauppapaikkaan voit avata omille tuotteillesi myyntikanavan yllättävän nopeasti ja ilman isoja investointeja.

Lue lisää

Yhteistyökumppania vailla?

Kaipaatko kustannustehokasta kumppania markkinoinnin ja mainonnan toteutukseen? Kyseessä saattaa olla markkinointikampanja, uudet verkkosivut tai vaikkapa kuva- tai videotuotanto. Verkostomme avulla hoidamme isommatkin hankkeet!

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Haluatko tavoittaa uusia asiakkaita kustannustehokkaasti?

OTA YHTEYTTÄ