Kaipaatko apua kampanjoiden suunnitteluun?

Olemme kustannustehokas kumppani suurissa tai pienissä markkinoinnin ja mainonnan suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä hankkeissa. Tarvitset ehkä ilmeen uudistuksen, uudet verkkosivut tai vain muutaman tuotekuvan tai videon. Mikä tarpeesi onkaan, me voimme auttaa!

Ulkoista kampanjasuunnittelu osaaviin käsiin

Tarvitsetko apua markkinoinnin ja mainonnan suunnitteluun ja toteutukseen? Lisäkäsiä tuotekuvien ottamiseen tai yritysvideon tuotantoon? Suunnitteletko ilmeuudistusta tai verkkosivujen päivitystä?

Kiinnostaisiko kampanja, johon voi lisätä 360-virtuaaliesittelyn tai virtuaalista Arilyn -tekniikkaa?

Toimimme pienyrittäjien kumppanina kaiken kokoisissa markkinointiin ja mainontaan liittyvissä hankkeissa.

360-virtuaaliesittelyllä WOW! -efekti verkkosivuillesi

Onko sinulla kauppa, ravintola, hoitola, juhlatila tai vaikkapa elämyspuisto? Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus tutustua palveluusi jo etukäteen 360-virtuaalisesittelyn avulla! Lopputulemana on taattu WOW!-efekti sekä pidemmät vierailut verkkosivuillasi.

Katsottavissa kaikilla laitteilla, suoraan selaimessa

360-virtuaaliesittely mukautuu kaiken kokoisille näytöille ja on siten helposti käytettävissä myös mobiilissa. Mobiilissa katsottaessa kuva kääntyy laitetta käänneltäessä.

Räätälöi esittely tarpeidesi mukaan

Kuviin voidaan upottaa interaktiivista sisältöä, kuten some-ohjauksia, kuvia, videoita, kartan tai vaikkapa ohjauksen verkkokauppaan. Esittelyyn voi myös liittää äänet, mikä parantaa käyttökokemusta entisestään. Luvassa on taattu WOW!-efekti.

Tarjoa käyttäjillesi esimakua palveluistasi ja paranna konversiota

360-virtuaaliesittely tarjoaa potentiaalisille asiakkaillesi mahdollisuuden tutustua yrityksesi palveluihin jo etukäteen. Tämä pidentää verkkosivuilla vietettyä aikaa, mikä vuorostaan parantaa konversiota ja tuo yrityksellesi lisää kauppaa ja asiakkaita.

Paranna yrityksesi imagoa

Kuluttajan käyttökokemus paranee huomattavasti näyttävien visuaalisten ratkaisujen ja niihin liitettävän äänimaailman avulla. Investoimalla virtuaaliesittelyyn parannat myös yrityksesi imagoa.

Muita palveluja, mitä toteutamme

Kiinnostuitko?