Tavoita ostovoimaiset kaupunkilaiset silloin, kun heille sopii

Tervetuloa Suomen suurimpaan valtakunnalliseen etujen maailmaan!

CityShoppari on täysin kotimainen, Suomessa kehitetty sovellus, joka kokoaa yhteen yli 1000 rahanarvoista etua jopa 2000 toimipaikassa ja verkossa ympäri Suomen. Etuja käyttävien määrä on kasvanut vuosittain tasaisesti, sillä tuntuvat säästöt kiinnostavat kuluttajia.

CityShopparin tarjoamiin etuihin ja yrityksiin voit tutustua tarkemmin täältä.

CityShoppari tarjoaa yrityksellesi tehokkaan markkinointikanavan. Lue alta lisää CityShoppari-sovelluksesta ja CityShopparin uutiskirjeestä.

 

Löydä laadukkaista eduista kiinnostuneet kuluttajat

Tavoita asiakkaasi oikeaan aikaan, oikeassa paikassa

1. Puhelimen paikannusta hyödyntävä CityShoppari-sovellus listaa edut etäisyyden mukaan käyttäjän kulloisenkin sijainnin perusteella.

2. Sovelluksen karttatoiminto ohjaa kuluttajan suoraan etuja tarjoavaan toimipisteeseen.

3. Notifikaatioilla on mahdollista tavoittaa jo liikkeessäsi vierailleet asiakkaat tai ne käyttäjät, jotka ohittavat toimipisteesi esimerkiksi 50 metrin säteellä tiettyyn aikaan päivästä.

Rahanarvoinen yrityslahja

Sitouta työntekijäsi, asiakkaat ja jäsenet rahanarvoisilla CityShoppari-eduilla

Onko olemassa lahjaa, jonka jokainen voi hyödyntää haluamallaan tavalla, ja joka varmasti ilahduttaa saajaansa? On!

Rahanarvoinen yrityslahja – ihan jokaiselle

CityShoppari-sovellus mahdollistaa saajalleen lähes 1 000 rahanarvoista etua ravintoloihin, kahviloihin, muoti-, kauneus-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluihin, kulttuurielämyksiin, matkailuun sekä moniin muihin kaupunkilaisia kiinnostaviin tuotteisiin ja palveluihin. Etuja tarjoavat jopa 2 000 toimipistettä kautta maan.

Oli kyseessä sitten työyhteisö, jonka haluat palkita, asiakas, jota haluat kiittää onnistuneesta yhteistyöstä, tai vaikkapa ammattiliittoosi kuuluvat jäsenet, CityShoppari-edut ovat rahanarvoinen lahja, josta on varmasti iloa ihan jokaiselle ikään, sukupuoleen, elämäntilanteeseen, taustaan ja työtehtäviin katsomatta.

Vuositasolla lähes miljoona käytettyä etua kertoo siitä, että satojen eurojen säästöt mahdollistava sovellus kiinnostaa kuluttajia. Ehkä myös sinun kohderyhmääsi?

Tavoita yli 87 000 potentiaalista asiakasta CityShoppari-uutiskirjeellä

Uutiskirjemarkkinointi on yksi parhaimpia ja kustannustehokkaimpia tapoja tavoittaa oikeita asiakkaita, oikeaan aikaan. Hyvin suunniteltu ja toteutettu uutiskirjeen lähetys vahvistaa brändimielikuvaa, sitouttaa asiakkaita ja johtaa ostoihin.

CityShopparin uutiskirjeellä huipputason huomioarvo ostovoimaisessa kohderyhmässä

Kiinnostuitko?