Sinun onnistumisesi on meidän onnistumisemme

Olemme tuoneet asiakasyrityksiimme miljoonia lisäasiakkaita. Lue alta onnistumistarinoitamme.

Pizza Hut

Pizza Hut on maailman suurin ja mukavin pizzatalo. Maailmalla jo yli 60 ja Suomessakin jo yli 30 vuotta pizzaa rakastavien asiakkaiden sydämissä.

Pizza Hut & CityShoppari -yhteistyö on jatkunut jo pitkälle yli toista vuosikymmentä. Pizza Hut on luottanut vuodesta toiseen CityShoppari-etujen voimaan myös jatkossa.

Olemme olleet tyytyväisiä CityShopparin tapaan toimia, joustavaan ja ihmisläheiseen asiakasuhteen hoitamiseen. CityShopparin Pizza Hutille tuomat asiakasmäärät pyörivät vuosittain useissa tuhansissa. Olemme huomanneet sekä uskollisten palaavien asiakkaiden virran jatkuvuuden että uusien kokeiluhaluisten asiakkaiden kasvun. ”

Johan Sirén, Brand Manager Pizza Hut Finland

Eckerö Line

Tavoitteenaan olla Tallinnan liikenteen viihtyisin laiva, Eckerö Line on hyödyntänyt kohderyhmänsä tavoittamiseen CityShopparia jo 15 vuoden ajan. Yhteistyö NK-medioiden kanssa on tuonut Eckerö Linelle tuhansia uusia asiakkaita vuosittain.

Laivayhtiössä on oltu erittäin tyytyväisiä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön. Markkinointipäällikkö Kadri Ülperin sanoin:

”Olemme mainostaneet CityShopparissa jo useamman vuoden ajan ja olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. CityShopparin avulla tavoitamme meille tärkeitä kohderyhmiä tehokkaasti. Tuhannet matkustajat käyttävätkin tarjoamaamme etua vuosittain.”

Koska Helsingin ja Tallinnan väliset risteilyt kiinnostavat suomalaisten lisäksi myös kansainvälisiä matkailijoita, Eckerö Line tarjoaa nykyisin etuja myös turisteille suunnatussa Discover Helsingissä.

Seikkailupuisto Korkee

Pitkän yhteistyömme aikana olen käyttänyt NK-Medioiden palveluja laajalla skaalalla. Täältä on löytynyt meille hyviä työkaluja, joilla olemme saavuttaneet uusia asiakasryhmiä kohtuullisin kustannuksin. CityShoppari-tuotteiden lisäksi käytössämme ovat olleet myös muut digitaalisen markkinoinnin välineet, kuten Google Adwords sekä somepuolen osaaminen ja hyvin tuntuu olevan hommat hanskassa tilanteessa kuin tilanteessa. Suosittelen!

Mikko Saavalainen, Toimitusjohtaja

Serena

”Serena on ollut useita vuosia mukana CityShopparin eduissa ja näkymässä myös turisteille Discover Helsingissä. Asiakkaamme ovat tottuneet käyttämään hyvin etuja hyväkseen ja yhteistyömme on ollut mutkatonta!

Serenaan toteutettiin myös kustannustehokkaasti 360-asteen esitykset ulko- ja sisävesipuistosta, mökkikylästä, seikkailuradasta sekä tilausravintolana toimivasta kodasta ja myöhemmin kuvattiin myös Puuhamaa. Laajojen alueiden hahmottamisessa esitys on huomattavasti pelkkiä kuvia helpompaa ja palaute asiakkailta on ollut pelkästään positiivista. Esimerkiksi ryhmävarauksissa asiakkaat pystyvät entistä helpommin arvioimaan jo ennakkoon, miten tilat ja toiminnot sopivat heidän tapahtumaansa.”

Jouko Järvinen, Puistonjohtaja

Hotelli Ava

”Olemme käyttäneet CityShopparia markkinointikanavana jo vuosia. Media on tuonut meille sekä uusia että palaavia asiakkaita tasaisesti ympäri vuoden, myös hiljaisempina aikoina. Mitattava palaute on tuonut meille hyödyllistä tietoa median tuottamasta tosiasiallisesta liikevaihdon kasvusta. Lisäksi Discover Helsinki -kirja on ollut hyvä lisä hotellihuoneisiimme tarjoamaan ajantasaista informaatiota matkailijoille.”

Juha Laine, Hotel Manager

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää toteuttamistamme kampanjoista.

OTA YHTEYTTÄ