Sinun onnistumisesi on meidän onnistumisemme

Olemme tuoneet asiakasyrityksiimme miljoonia lisäasiakkaita. Lue alta onnistumistarinoitamme.

Pizza Hut

Pizza Hut on maailman suurin ja mukavin pizzatalo. Tämä yritys on ollut pizzaa rakastavien asiakkaiden sydämissä maailmalla jo yli 60 vuotta ja Suomessakin jo yli 30 vuotta.

Pizza Hut on luottanut CityShoppari-etujen voimaan vuodesta toiseen ja yhteistyö onkin jatkunut jo pitkälle yli kymmenen vuotta.

Olemme olleet tyytyväisiä CityShopparin tapaan toimia, joustavaan ja ihmisläheiseen asiakasuhteen hoitamiseen. CityShopparin Pizza Hutille tuomat asiakasmäärät pyörivät vuosittain useissa tuhansissa. Olemme huomanneet sekä uskollisten palaavien asiakkaiden virran jatkuvuuden että uusien kokeiluhaluisten asiakkaiden kasvun.”

Olemme olleet tyytyväisiä CityShopparin tapaan toimia, joustavaan ja ihmisläheiseen asiakasuhteen hoitamiseen. CityShopparin Pizza Hutille tuomat asiakasmäärät pyörivät vuosittain useissa tuhansissa. Olemme huomanneet sekä uskollisten palaavien asiakkaiden virran jatkuvuuden että uusien kokeiluhaluisten asiakkaiden kasvun.

Johan Sirén, Brand Manager Pizza Hut Finland

Eckerö Line

Eckerö Linen tavoitteena on olla Tallinnan liikenteen viihtyisin laiva. Yhtiö on hyödyntänyt CityShopparia kohderyhmänsä saavuttamiseen jo 15 vuoden ajan. Yhteistyö NK-medioiden kanssa on tuonut Eckerö Linelle tuhansia uusia asiakkaita vuosittain.

Laivayhtiössä on oltu erittäin tyytyväisiä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön. Markkinointipäällikkö Kadri Ülperin sanoin:

”Olemme mainostaneet CityShopparissa jo useamman vuoden ajan ja olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. CityShopparin avulla tavoitamme meille tärkeitä kohderyhmiä tehokkaasti. Tuhannet matkustajat käyttävätkin tarjoamaamme etua vuosittain.”

Seikkailupuisto Korkee

Pitkän yhteistyömme aikana olen käyttänyt NK-medioiden palveluja laajalla skaalalla. Täältä on löytynyt meille hyviä työkaluja, joilla olemme saavuttaneet uusia asiakasryhmiä kohtuullisin kustannuksin. CityShoppari-tuotteiden lisäksi käytössämme ovat olleet myös muut digitaalisen markkinoinnin välineet, kuten Google Adwords sekä somepuolen osaaminen ja hyvin tuntuu olevan hommat hanskassa tilanteessa kuin tilanteessa. Suosittelen!

Mikko Saavalainen, Toimitusjohtaja

Serena

Serena on ollut useita vuosia mukana CityShopparin eduissa ja näkymässä myös turisteille Discover Helsingissä. Asiakkaamme ovat tottuneet käyttämään hyvin etuja hyväkseen ja yhteistyömme on ollut mutkatonta!

Serenaan toteutettiin myös kustannustehokkaasti 360-asteen esitykset ulko- ja sisävesipuistosta, mökkikylästä, seikkailuradasta sekä tilausravintolana toimivasta kodasta ja myöhemmin kuvattiin myös Puuhamaa. Laajojen alueiden hahmottamisessa esitys on huomattavasti pelkkiä kuvia helpompaa ja palaute asiakkailta on ollut pelkästään positiivista. Esimerkiksi ryhmävarauksissa asiakkaat pystyvät entistä helpommin arvioimaan jo ennakkoon, miten tilat ja toiminnot sopivat heidän tapahtumaansa.

Jouko Järvinen, Puistonjohtaja

Lohja Spa & Resort

Lohja Spa & Resort sijaitsee Karjalohjalla, kauniin Lohjanjärven rannalla, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta.

Elämyskylpylä, monipuoliset majoitusvaihtoehdot, ravintola- ja hyvinvointipalvelut sekä upea luonto ympärillä takaavat juuri ne puitteet mitä tarvitaan, kun kaipaa hetken irtaantumista arjesta.

Hyvä yhteistyömme CityShopparin kanssa on toiminut jo vuosia todella mutkattomasti. CityShopparin avulla olemme saaneet arvokkaita markkinoinnin lisätyökaluja, ja sitä kautta tulleet hyvät myyntiluvut kertovat, että tavoitamme CityShopparin avulla juuri niitä meille tärkeitä asiakasryhmiä. Suosittelemme lämpimästi!

Minna Tarakci, Myyntisihteeri

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää toteuttamistamme kampanjoista.

OTA YHTEYTTÄ