Naisille suunnatuista kauneuseduista vaikuttavaksi kaupunkimediaksi

Maailma on muuttunut tuntuvasti viimeisen 28 vuoden aikana, mutta yksi asia on ja pysyy: suomalaisten rakkaus etuihin.

Historian ensimmäinen CityShoppari julkaistiin kesällä 1996. Tuolloin kirjan muodossa julkaistu etukokoelma oli käytännössä mustavalkoinen ja kustansi 99 markkaa. Naisille suunnattua, pitkälti muotiin ja kauneuteen keskittyvää teosta taitettiin yömyöhään yliopistolla CityShopparin perustajan Marko Lahtisen sekä tiimiin liittyneen Jyri Lammin toimesta. Kirjan pystyi tilaamaan itselleen paperisella tilauslomakkeella.

Palvelu toimi vuosia CityShoppari-kirjan ja -etukortin voimin. Vuonna 2020 julkaistu, järjestyksessä 24. CityShoppari-kirja oli kuitenkin historian viimeinen. Oli aika heittää hyvästit teokselle, jota on vuosien saatossa julkaistu pitkälti yli miljoona kappaletta – niinkin paljon, että sen vitsailtiin jossain kohtaa olevan Suomen painetuin teos!

Tarinamme ei kuitenkaan jää tähän – päinvastoin!

Tehtävämme on kasvattaa liiketoimintaasi

Nykyisin autamme sinua uniikin citymarkkinointikonseptin keinoin tavoittamaan satoja tuhansia ostovoimaisia kaupunkilaisia, jotka etsivät aktiivisesti itselleen sopivia tuotteita ja palveluita.

CityShoppari tuo yhteen Suomen parhaat edut. Se on modernin kaupunkilaisen luottoystävä kahvilassa ja ravintolassa, sekä esimerkiksi muodin, kauneuden, urheilun, vapaa-ajan ja matkailun parissa.

Avullamme saat suoran yhteyden kohderyhmään, joka suorastaan odottaa yhteydenottoasi.

Hyvien etujen tarjoamisesta hyötyvät kaikki

Vuosien varrella olemme päässeet todistamaan, kuinka hyvien etujen tarjoamisesta hyötyvät kaikki. Aidosti laadukkaat rahanarvoiset edut ovat keino tuoda yritykselle uusia asiakkaita ja nostaa brändin tunnettuutta.

Toimintahistoriamme aikana olemme tuoneet asiakasyrityksillemme tuhansittain uusia asiakkaita. Olemme auttaneet etuja tarjoavia yrityksiä kasvattamaan myyntiä medioitamme käyttämällä.

Menestys ei synny yksin – eikä sattumalta

Etujamme käytetään vuosittain lähes miljoonaa kertaa. Vuosia kerätyn datamme pohjalta tiedämme miten yrityksesi tulee nähdyksi. Me tunnemme ihmiset sekä heidän halunsa ja tarpeensa. Olemme seuranneet aitiopaikalta miten ihmisten ostokäyttäytyminen muuttuu.

Olit sitten koko elämäsi peliin pistänyt yksinyrittäjä tai miljoonien liikevaihdon omaavan yrityksen edustaja, autamme sinua kasvattamaan myyntiäsi ja vahvistamaan brändiäsi. Tiimimme koostuu pirteästä porukasta oman alansa ammattilaisia, jonka näkemyksen ja ammattitaidon tuomme yrityksesi käyttöön – parhaimmillaan jopa 28 vuoden kokemuksella!

Sinun onnistumisesi on meidän onnistumisemme!

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Citymarkkinoinnin edelläkävijänä meillä on vankka kokemus lukuisista suomalaisista B2B-asiakkaista, joiden menestystä olemme tukeneet taktisin keinoin ja innovatiivisin ratkaisuin monessa tapauksessa jo yli vuosikymmenen ajan!

Liiketoimintasi kasvu on yhteinen tavoitteemme. Voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme yhteisen onnistumisen eteen.

Tule yrityskumppaniksi

Pieni tai iso, verkkokauppa tai kivijalka – ei sillä väliä!

Lue lisää
0
VUODEN KOKEMUKSELLA
0
YRITYSKUMPPANIA
0
ETUA KULUTTAJILLE
0
UUTISKIRJEEN TILAAJAA

Kiinnostuitko?