Naisille suunnatuista kauneuseduista vaikuttavaksi kaupunkimediaksi

Maailma on muuttunut tuntuvasti viimeisen 25 vuoden aikana, mutta yksi asia on ja pysyy: suomalaisten rakkaus etuihin.

Historian ensimmäinen CityShoppari julkaistiin kesällä 1996. Tuolloin kirjan muodossa julkaistu etukokoelma oli käytännössä mustavalkoinen ja kustansi 99 markkaa. Naisille suunnattua, pitkälti muotiin ja kauneuteen keskittyvää teosta taitettiin yömyöhään yliopistolla CityShopparin perustaja Marko Lahtisen sekä tiimiin liittyneen Jyri Lammin toimesta. Kirjan pystyi tilaamaan itselleen paperisella tilauslomakkeella.

Toimimme vuosia perinteisen CityShoppari-kirjan ja -etukortin voimin. Vuonna 2020 julkaistu, järjestyksessä 24. CityShoppari-kirja on kuitenkin historian viimeinen. On tullut aika heittää hyvästit teokselle, jota on vuosien saatossa julkaistu pitkälti yli miljoona kappaletta – niinkin paljon, että sen vitsailtiin jossain kohtaa olevan Suomen painetuin teos!

Tarinamme ei kuitenkaan jää tähän – päinvastoin!

Tehtävämme on kasvattaa liiketoimintaasi

Nykyisin autamme sinua tavoittamaan satoja tuhansia ostovoimaisia kaupunkilaisia, jotka aktiivisesti etsivät itselleen sopivia tuotteita ja palveluja, uniikin citymarkkinointikonseptin keinoin.

CityShoppari tuo yhteen Suomen parhaat edut ja on modernin kaupunkilaisen luottoystävä kahvilassa ja ravintolassa sekä muodin ja kauneuden, urheilun ja vapaa-ajan, ja kulttuurin ja matkailun parissa.

Discover Helsinki on turistien ja kotimaan matkailijoiden monipuolisin matkaopas tarjoten kaiken tarpeellisen tiedot paljon kysytyistä, rahanarvoisista eduista puhumatta samasta paikasta.

Avullamme saat suoran yhteyden kohderyhmään, joka suorastaan odottaa yhteydenottoasi.

Hyvien etujen tarjoamisesta hyötyvät kaikki

Vuosien varrella olemme päässeet todistamaan, kuinka hyvien etujen tarjoamisesta hyötyvät kaikki. Aidosti laadukkaat rahanarvoiset edut ovat keino tuoda yritykselle uusia asiakkaita ja nostaa brändin tunnettuutta.

Toimintahistoriamme aikana olemme tuoneet asiakasyrityksillemme tuhansittain uusia asiakkaita ja auttaneet heitä säästämään jopa kymmeniä miljoonia euroja. Tämä, jos mikään, on meidän kaikkien eduksi.

Menestys ei synny yksin – eikä sattumalta

Etujamme käytetään vuosittain lähes miljoonaa kertaa. Data ei valehtele. Tiedämme, miten yrityksesi tulee nähdyksi, sillä tunnemme ihmiset ja heidän halunsa ja tarpeensa. Olemme seuranneet aitiopaikalta, miten ihmisten ostokäyttäytyminen muuttuu.

Olit sitten koko elämäsi peliin pistänyt yksinyrittäjä tai miljoonien liikevaihdon omaavan yrityksen edustaja, autamme sinua kasvattamaan myyntiäsi ja vahvistamaan brändiäsi. Tiimimme koostuu pirteästä porukasta oman alansa ammattilaisia, jonka näkemyksen ja ammattitaidon tuomme yrityksesi käyttöön – parhaimmillaan jopa 25 vuoden kokemuksella!

Sinun onnistumisesi on meidän onnistumisemme

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Citymarkkinoinnin edelläkävijänä meillä on vankka kokemus lukuisista suomalaisista B2B-asiakkaista, joiden menestystä olemme tukeneet taktisin keinoin ja innovatiivisin ratkaisuin monessa tapauksessa jo yli vuosikymmenen ajan!

Liiketoimintasi kasvu on yhteinen tavoitteemme, ja voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme yhteisten onnistumisten eteen.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?