NK-Medioiden CityShoppari Tehyn jäsenetuna

Tehy on kaikkien sosiaali- ja terveysalan sekä kuntoutus- ja varhaiskasvatusalan tutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö sekä yhteisö. Tehyyn kuuluu yli 160 000 jäsentä, joista noin 75 % työskentelee kuntien tai kuntayhtymien palveluksessa ja vajaat 20 % yksityisellä sektorilla. Tehyn jäsenet edustavat mm. seuraavia ammattiryhmiä: sairaanhoitajat, kätilöt, lastenhoitajat, hammashoitajat, bioanalyytikot, fysioterapeutit, ensihoitajat, mielenterveyshoitajat, lähihoitajat ja jalkojenhoitajat.

Tehyn toiminnan lähtökohta on jäsenlähtöisyys. Sen tehtävissä korostuvat jäsenten aseman valvominen ja parantaminen työelämässä sekä vaikuttaminen yhteiskunnassa. Tavoitteena on työelämän tasa-arvo.

Tehyn jäsenet ja Tehyyn liittyvät uudet jäsenet saavat jäsenetuna CityShopparin edut aina vuodeksi käyttöön veloituksetta. Yhteistyökumppanuus Tehyn kanssa alkoi kesäkuussa 2020 ja se on lähtenyt erinomaisesti käyntiin. CityShoppari tarjoaa jäsenistölle monenlaisia rahanarvoisia etuja vapaa-aikaan ympäri vuoden; ravintolat, kahvilat, liikunta- ja hyvinvointipalvelut muutamia mainitaksemme, CityShopparin yli 1000 edusta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

……