Tavoita ostovoimaiset turistit

Suomi on viime vuosina julistettu maailman onnellisimmaksi ja turvallisimmaksi maaksi sekä yhdeksi maapallon ekologisimmista matkakohteista. Discover Helsinki on monimediainen julkaisu, joka tarjoaa sekä ulkomaisille turisteille että kotimaan matkailijoille kaiken tarpeellisen tiedon Helsingistä yhdestä ja samasta paikasta.

Monikanavainen matkaopas on matkailijan apuna jo ennen matkaa ja koko vierailun ajan.

Discover Helsinki koostuu kirjasta, verkkosivusta ja mobiilisovelluksesta, jotka palvelevat Helsinkiin tulevia matkailijoita kertoen kattavasti Helsingistä ja sen tapahtumista, palveluista ja ajankohtaisista asioista inspiroiden ja tarjoten samalla rahanarvoisia, kysyttyjä etuja. Eri julkaisukanavat täydentävät toisiaan: siinä missä verkkosisältöjä voi hyödyntää jo suunnitteluvaiheessa, kirjaan voi tutustua yli 50 Helsingin suosituimmassa hotellissa. Älypuhelinsovellus sen sijaan toimii henkilökohtaisena matkaoppaana koko vierailun ajan.

Inspiroiva Discover Helsinki -kirja esillä lähes 100 keskeisellä paikalla

Discover Helsinki -kirja ilmestyy vuosittain ja on esillä lähes kaikissa pääkaupunkiseudun hotellihuoneissa, Helsingistä liikennöivien laivojen hyteissä sekä kaupungin turisti-infoissa. Englannin- ja osittain venäjänkielinen kirja sisältää laadukkaita Helsinki-aiheisia artikkeleita, jotka inspiroivat sisällöllään ja jakavat turisteille tietoa ja vinkkejä vierailunsa ajaksi. Julkaisun jakelussa olevissa hotelleissa majoittuu vuositasolla jopa 3 miljoonaa matkaajaa.

Laadukkaat Helsinki-aiheiset artikkelit luettavissa ympäri vuoden Discover Helsinki -verkkosivuilla

Kuukausittain lähes 25 000 kansainvälistä lukijaa tavoittava Discover Helsinki -sivusto on matkailijan avuksi matkan aikana ja sitä suunniteltaessa. Sivustolla on mahdollista varata pääkaupunkiseudun parhaita elämyspaketteja parin tunnin aktiviteeteista opastettuihin matkoihin ja päiväretkiin. Verkkokauppa tarjoaa myös halutuimmat suomalaiset tuotteet ja tuliaiset kotiin vietäväksi.

Tuotamme jatkuvasti uusia matkailijoita kiinnostavia sisältöjä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kaikki sisältö tuotetaan Google-optimoidusti, mikä tarkoittaa, että sivustolle saadaan lukijoita myös hakukoneiden kautta. Tämä tuo lisää potentiaalisia asiakkaita niin lyhyellä kuin pitkälläkin tähtäimellä. Orgaaninen liikenne tuottaa lukijoita ja potentiaalisia asiakkaita niin lyhyellä kuin pitkälläkin tähtäimellä.

Tutustu Discover Helsinki -sivustoon täällä.

Discover Helsinki -sovellus – mukana kulkeva matkaopas

Discover Helsinki tarjoaa myös maksutta ladattavan mobiilisovelluksen, joka on turistin paras matkaopas Helsingin vierailulla. Sovelluksella voi lukea laadukkaita Helsinki-aiheisia artikkeleita, tarkistaa kaupungin kuumimmat tapahtumat, varata päiväretkiä ja matkailijoiden suosimia elämyspaketteja sekä hyödyntää rahanarvoisia etuja Helsingin ytimessä.

Mobiilisovellus on ladattavissa maksutta sekä Android- että iOs-laitteille.

Kiinnostuitko?